ua en ru

У Чорноморську виявили незаконного мігранта

У Чорноморську виявили незаконного мігранта Фото: поліція

Чоловік проживає зі своєю сім'єю в Одесі

Співробітники Чорноморського відділення поліції та Державної прикордонної служби у міжнародному пункті пропуску морського та поромного сполучення виявили 55-річного громадянина іноземної держави, який незаконно перебуває на території України. Про це йдеться в повідомленні на сайті ГУНП в Одеській області.

Встановлено, що чоловік проживає зі своєю сім'єю в Одесі.

"Цей чоловік хотів покинути територію нашої країни на поромі. Однак при перевірці документів, співробітники Державної прикордонної служби звернули увагу на підробку двох штампів у паспорті. Документ вилучено й направлено на експертизу для перевірки автентичності", - розповів начальник Чорноморського відділення поліції Сергій Ляшенко.

Повідомляється, що інформацію за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 358 Кримінального Кодексу України (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

У Чорноморську виявили незаконного мігранта

Фото: у Чорноморську виявили незаконного мігранта

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські прикордонники спільно з взаємодіючими структурами виявили трьох іноземних громадян, які перебувають на території України з порушенням законодавства: двох азербайджанців, одного бразильця і росіянку.