ua en ru

"Чернігівгаз" завершує програму з встановлення безкоштовних газових лічильників

"Чернігівгаз" завершує програму з встановлення безкоштовних газових лічильників "Чернігівгаз" завершує програму з встановлення безкоштовних газових лічильників

На сьогодні в Чернігівській області залишилося 17,8% домоволодінь, де відсутні газові лічильники

На сьогодні в Чернігівській області залишилося 17,8% домоволодінь, де відсутні газові лічильники. З них приблизно 5,7 тис. квартир, де мешкають споживачі, які використовують газ для приготування їжі та підігріву води, повідомляє прес-служба "Чернігівгазу".

Однак, за даними компанії, споживачі, у яких встановлені газові плити та колонки, часто не допускають фахівців до установки приладів. В даний час ПАТ "Чернігівгаз" отримало від споживачів майже 50 офіційних відмов.

"Ми неодноразово обходили кожне приміщення, роз'яснювали споживачам необхідність встановлення лічильника та наслідки відмови. Також розсилали спеціальні письмові повідомлення. Тому ще раз рекомендуємо не відмовлятися від встановлення безкоштовного лічильника в квартирі, поки не закінчився термін дії державної програми. В іншому випадку, споживачеві доведеться встановлювати лічильник за свій рахунок", - зазначив директор з капітального будівництва "Чернігівгазу" Сергій Нагорний.

Паралельно з встановленням індивідуальних лічильників у будинках з водонагрівачами, фахівці компанії проводять роботи по облаштуванню будинковими приладами багатоповерхівок, де є тільки газові плити. На сьогодні із запланованих 630 загальнобудинкових лічильників вже встановлено 566 таких приладів.