ua en ru

У Чернігові невідомі намагаються проникнути на одну з ділянок, - КВУ

У Чернігові невідомі намагаються проникнути на одну з ділянок, - КВУ Фото: вибори в Чернігові

Перед цим там вимикалося світло

На виборах у 205 окрузі в Чернігові невідомі особи намагаються проникнути на одну з виборчих дільниць. Про це повідомляє Комітет виборців України в Facebook.

"Напередодні закриття дільниць спостерігачі КВУ відзначили активізацію співробітників правоохоронних органів, які виводили з приміщення для голосування осіб, які не були уповноважені там перебувати", - зазначили в КВУ.

Також за повідомленнями спостерігачів КВУ до відділку №740998, де перед цим вимкнулося світло, під'їхали невідомі особи, які намагаються проникнути на ділянку.

"Вони смикають ручки дверей і вигукують, що з ними присутній народний депутат. На ділянку їм поки що потрапити не вдалося, і світла досі немає", - йдеться в повідомленні.

"На дільниці №740998 члени виборчої комісії погасили невикористані бюлетені з допомогою сокири, вказавши на їх занадто великий розмір", - додали в комітеті.

Крім того, з дільниці №741010 виводять трьох журналістів з Луганська, які вимагали протокол опломбування. Такий протокол не передбачено виборчим законодавством.

Комітет виборців України спостерігає за підрахунком голосів на дільницях #205округ. Напереродні закриття дільниць спосте...

Posted by КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ on 26 июля 2015 г.

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Черненко ("Блок Петра Порошенко"), екс-голова Комітету виборців України заявив, що підстав для визнання довиборів у парламент недійсними немає. Він зазначив, що масових вкидань бюлетенів немає.