ua en ru

У Черкаській області СБУ затримала угруповання наркоторговців

У Черкаській області СБУ затримала угруповання наркоторговців Фото: СБУ (RFE / RL, Inc.)

СБУ затримала організатора і спільників під час розфасовки чергової партії наркотиків

У Черкаській області Служба безпеки України (СБУ) затримала угруповання наркоторговців. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

"Співробітники СБУ спільно з поліцією затримали в Черкаській учасників організованого угруповання наркоторговців", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, правоохоронці встановили, що зловмисники обладнали в одному з гаражних комплексів "склад" з наркотиками, який був оснащений системою відеоспостереження і засобами посиленого захисту.

Так, в приміщенні наркоділки розфасовували і зберігали психотропи, які потім кур'єри збували замовникам.

Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисники займалися ще й викраденням автомобілів на території України, "перебивали" номерні знаки і продавали їх. Крім цього злочинна група вчинила кілька розбійних нападів на ювелірні магазини.

Відзначається, що співробітники СБУ затримали організатора та двох спільників під час розфасовки чергової партії наркотиків.

В ході обшуків на "складі" правоохоронці вилучили майже 20 кг марихуани, понад 60 г розфасованого амфетаміну, майже 100 патронів різного калібру, а також виявлений викрадений автомобіль еліт-класу. За оцінкою фахівців вартість вилучених наркотиків на "чорному" ринку становить майже півмільйона гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 309, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

На Черкащині співробітники #СБУ затримали угруповання наркоторгівців Співробітники Служби безпеки України спільно з пол...

Опубліковано Служба безпеки України 8 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кіровоградській області старшого сержанта поліції затримали після передачі їм наркотиків заарештованому.