ua en ru

У Черкаській області перекрили канал торгівлі людьми

У Черкаській області перекрили канал торгівлі людьми Фото: затримання зловмисників (Департамент боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми)

Організаторку затримали

У Черкаській області правоохоронці встановили зловмисницю, яка вербувала молодих дівчат для виїзду до Німеччини з метою подальшої сексуальної експлуатації. Про це повідомила прес-служба Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

23-річна жителька м. Черкаси вербувала дівчат з області, з’ясовувала у них їхній матеріальний стан, статки родини, боргові зобов’язання, і пропонувала суттєво покращити їхнє життя завдяки працевлаштуванню у якості повій в елітних розважальних закладах Європи.

У Німеччині працював посередник, який, за необхідністю, особисто відвідував Україну, та здійснював супровід дівчат за кордон.

18 листопада зловмисниця відправляла чергову жертву закордон разом з громадянином Німеччини. На кордоні його затримали правоохоронці.

Наступного дня у організаторки торгівлі провели обшук, вилучили речові докази. Жінку затримали. Слідство триває.

ПОЛІЦЕЙСЬКИМИ ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПЕРЕКРИТО КАНАЛ ВИВОЗУ «ЖИВОГО ТОВАРУ» ДО НІМЕЧЧИНИ Оперативниками відділу боротьби зі ...

Опубліковано Департамент боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 17 листопада в Харківській області за один день перекрили два канали постачання "живого товару" за кордон.