ua en ru

У Черкаській міській раді провели обшуки

У Черкаській міській раді провели обшуки Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Обшуки пройшли в справі про корупцію

Правоохоронці провели обшуки в департаменті архітектури, містобудування та інспектування, а також департаменті житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради. Про це повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Також обшуки пройшли на об'єктах незавершеного будівництва та в ряду товариств і приватних підприємств міста Черкаси.

Обшуки відбулися 6 жовтня у рамках кримінального провадження за фактом привласнення та розтрати бюджетних коштів під час закупівлі товарів та послуг за бюджетні кошти, надання службовими особами Черкаської міської ради незаконних дозволів на будівництво багатоповерхових будинків та самовільного здійснення приватними підприємствами будівельних робіт, що завдало значної шкоди державним інтересам.

За результатами обшуків в службових кабінетах департаментів міськради правоохоронці вилучили фінансово-господарську документацію, зокрема щодо будівництва об’єктів житлової забудови земельної ділянки, а на територіях незавершеного будівництва - будівельну техніку для подальших експертних досліджень й встановлення обставин вчинення кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, минулого тижня обшуки пройшли в департаменті комунальної власності Одеської міської ради. Правоохоронців зацікавили операції по здачі в оренду і продажу об'єктів комунальної власності в Одесі.