ua en ru

У Черкасах розгромили залу суду після рішення у справі про зрив опалення в Смілі

У Черкасах розгромили залу суду після рішення у справі про зрив опалення в Смілі Фото: суд (pixabey)

Присутні влаштували безлади після того, як підозрюваного відпустили на поруки

У Черкасах розгромили приміщення Придніпровського районного суду після рішення відпустити на поруки підозрюваного у справі про зрив опалювального сезону в Смілі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.

Зазначимо, у прокуратурі повідомили, що суд вирішив відпустити затриманого по даній справі бенефіціара ТОВ "Сміла Енергоінвест" Андрія Карпенка на поруки нардепа Івана Фурсіна.

Після того, як суддя оголосив рішення, присутні відмовилися випускати суддю із залу, до 30 чоловіків почали йому погрожувати. Поліція забезпечила його евакуацію, проте присутні почали меблями блокувати проходи до сходів, а також заблокували вихід з будівлі і влаштували бійку. У суді заявляють про пошкодження майна.

У зв'язку з даною ситуацією Вища рада правосуддя вирішило звернутися до Національної поліції з вимогою вжити заходів для недопущення блокування суду в Черкасах.

Зазначимо, підозрюваного у зриві опалювального сезону в Смілі Андрія Карпенка затримали 5 грудня у Києві.

У Черкасах розгромили залу суду після рішення у справі про зрив опалення в СміліУ Черкасах розгромили залу суду після рішення у справі про зрив опалення в СміліУ Черкасах розгромили залу суду після рішення у справі про зрив опалення в СміліУ Черкасах розгромили залу суду після рішення у справі про зрив опалення в Смілі

Фото: наслідки заворушень в суді

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Черкаській області затримали екс-чиновника, причетного до розкрадання 38 млн гривень державних коштів.