ua en ru

За кілька років планую перейти в першу напівсередню вагу, - Ломаченко

За кілька років планую перейти в першу напівсередню вагу, - Ломаченко Фото: Василь Ломаченко (instagram.com/lomachenkovasiliy)

Українець сподівається об'єднати пояси в легкому дивізіоні

Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) заявив, що хоче об'єднати пояси в легкому дивізіоні, а потім піднятися в першу напівсередню вагу (до 63,5 кг). Слова українця наводить The Independent.

"Мій наступний бій відбудеться в грудні проти Хосе Педрас. Я хочу об'єднати чемпіонські титули в легкій вазі. Думаю, наступним моїм суперником буде Майки Гарсія. У нього є два пояси, а переможець отримає все.

Поки я зупиняюся в легкій вазі, але за кілька років перейду в першу напівсередню. Все залежить від того як я буду себе почувати і скільки буду важити. Ніхто не знає, що станеться за ці роки, може, я взагалі завершу кар'єру", - сказав Ломаченко.

Бій Ломаченка - Педраса відбудеться 8 грудня в театрі Madison Square Garden. У цьому бою обидва боксери вперше будуть захищати чемпіонські титули в легкій вазі.

Нагадаємо, в останньому поєдинку Ломаченко нокаутував Лінареса і відібрав у нього титул WBA в легкій вазі. За правилами професійного боксу украинець не міг володіти титулів в різних вагових категоріях. Боксер зробив вибір на користь легкої ваги (до 61,2 кг) і відмовився від пояса WBO у другому напівлегкому дивізіоні (до 59 кг).