ua en ru

"Челсі" зустрінеться з "Реалом" та ще 3 пари: результати жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

"Челсі" зустрінеться з "Реалом" та ще 3 пари: результати жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Фото: Мадридський "Реал" в 1/8 фіналу вибив ПСЖ (twitter.com/realmadrid)

У швейцарському Ньйоні в штаб-квартирі УЄФА відбулося жеребкування чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Своїх суперників дізналися вісім найкращих команд Європи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

УЄФА провів жеребкування фінальних стадії Ліги чемпіонів 2021/22. Боротьбу за трофей продовжують "Атлетіко", Баварія", "Бенфіка", "Вільярреал", "Ліверпуль", "Манчестер Сіті", "Реал Мадрид" і "Челсі".

Чинний переможець турніру – лондонський "Челсі" – в 1/4 фіналу поміряється силами з мадридським "Реалом". Інша англо-іспанське протистояння сформували "Манчестер Сіті" та мадридський "Атлетіко". Лісабонська "Бенфіка" з Романом Яремчуком у складі зустрінеться з "Ліверпулем". Натомість мюнхенська "Баварія" проекзаменує "Вільярреал".

Перші чвертьфінальні матчі відбудуться 5-6 квітня, матчі-відповіді – 12-13 квітня. У півфіналах 26-27 квітня та 3-4 травня зійдуться переможці першої-другої та третьої-четвертої пар відповідно. Фінал Ліги чемпіонів зіграють 28 травня на "Стад де Франс".

"Челсі" зустрінеться з "Реалом" та ще 3 пари: результати жеребкування 1/4 фіналу Ліги чемпіонів