ua en ru

"Челсі" втратить на трансфер Кости 61 млн євро

"Челсі" втратить на трансфер Кости 61 млн євро Фото: Дієго Коста (facebook.com/diegocostaofficial)

Лондонський клуб потрапив у скрутне становище

Лондонський футбольний клуб "Челсі" потрапив у скрутне становище з-за свого нападника Дієго Кости. Про це повідомляє Mirror.

Англійський клуб повинен має у що б то не стало у найближчі дні продати футболіста збірної Іспанії в інший клуб, оскільки головний тренер команди Антоніо Конте не хоче бачити його на першому тренуванні у рамках передсезонної підготовки.

Про це добре знає мадридський "Атлетіко", який готовий скористатися ситуацією і повернути футболіста. Сам Коста нікуди, крім "Атлетіко", переходити не має наміру, в результаті чого іспанський клуб пропонує за нього не більше 25 млн євро.

Між тим "Челсі" в 2014 році заплатив за нього того ж "Атлетіко" 35 млн євро. Англійці хотіли б заробити не меншу суму на трансфер Кости.

Раніше китайський клуб Тяньцзинь Цюаньцзянь" запропонував за нього 86,5 млн євро, але гравець пропозицію відхилив. Таким чином, "Челсі" може втратити з-за цього 61 млн євро.

Нагадаємо, раніше нападаючий лондонського футбольного клубу "Челсі" Дієго Коста повідомив представникам "Атлетіко", що хотів би повернутися в стан мадридського клубу.