ua en ru

"Челсі" оштрафував Дієго Косту за пропуск передсезонних тренувань

"Челсі" оштрафував Дієго Косту за пропуск передсезонних тренувань Фото: Дієго Коста (instagram.com/diego.costa)

Клуб оштрафував форварда в розмірі його двотижневої зарплати

Лондонський "Челсі" крупно оштрафував свого нападника Дієго Косту за те, що той не повернувся до початку передсезонної підготовки в липні. Про це повідомляє Sky Sports.

За інформацією видання, клуб оштрафував форварда в розмірі його двотижневої зарплати - близько 330 тисяч євро. Гравець не з'являвся в розташуванні команди з кінця минулого сезону. Коста зараз знаходиться в Бразилії і тренується за індивідуальною програмою.

На цьому тижні також з'явилася інформація про те, що футболіст почав судовий розгляд з клубом, проте подробиці справи поки невідомі.

Раніше 28-річний форвард поскаржився, що "Челсі" заборонив йому спілкуватися з одноклубниками, але при цьому блокує його повернення в "Атлетіко".

"Для мене закритий доступ в роздягальню команди, мені заборонили контактувати з партнерами. Але я не злочинець! Так поводитися зі мною після всього, що я зробив для "Челсі" - це нечесно. Мене постійно штрафують. Вони хочуть, щоб я тренувався з дублем, але я не збираюся цього робити", - сказав Коста.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що нападник лондонського футбольного клубу "Челсі" Дієго Коста пропустив перше тренування команди в новому сезоні.