ua en ru

"Челсі" домовився з трансферу Морати

"Челсі" домовився з трансферу Морати Фото: Альваро Мората (realmadrid.com)

Найближчим часом клуб узгодить з іспанцем умови особистого контракту

Лондонський "Челсі" оголосив про домовленість з мадридським "Реалом" щодо трансферу нападника Альваро Морати. Про це повідомляється на сайті англійського клубу.

найближчим часом лондонський клуб узгодить з іспанцем умови особистого контракту, який буде підписаний після проходження медичного обстеження.

У 24-річному футболістові також цікавився "Мілан". За інформацією ЗМІ, "Челсі" заплатить за Морату близько 80 млн євро.

Сам Мората заявив, що не думає, що коли-небудь повернеться в "королівський клуб".

"Я не думаю, що знову повернуся в" Реал ". Це складно буде зробити, і я не планую такого розвитку подій. Було ясно, що я прагну до зміни клубної прописки. Літо вийшло трохи дивним, і, поки я не пройду медичне обстеження , не буду відчувати себе спокійно. Тренувався в останні дні і був готовий до всього. Сподіваюся, в "Челсі" у мене все вийде ", - сказав Мората.

Вперше він покинув іспанський гранд у 2014 році, поповнивши ряди туринського "Ювентуса". Перед стартом минулого сезону він повернувся в стан "вершкових", але не мав відповідної ігрової практики.

В сезоні 2016/17 Мората провів 26 матчів у чемпіонаті Іспанії і забив 15 м'ячів. Також на його рахунку три голи у дев'яти зустрічах Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нападаючий мадридського футбольного клубу "Реал" Альваро Мората погодив контракт з англійським "Манчестер Юнайтед" на суму близько 4,5 млн євро.