ua en ru

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії

Лондонський "Челсі" упевнено впорався в домашньому матчі з "Манчестер Юнайтед". Три голи у ворота Де Хеа відправив Самуель Ето'О. А допоміг МЮ уникнути розгрому гол Чічаріто.

Лондонський "Челсі" упевнено впорався в домашньому матчі з "Манчестер Юнайтед". Три голи у ворота Де Хеа відправив Самуель Ето'О. А допоміг МЮ уникнути розгрому гол Чічаріто.

19 січня, 18:00
Лондон, "Стемфорд Брідж"
Челсі - Манчестер Юнайтед, 3:1
Гол:
Ето'О, 17, 45, 49 - Чичарито, 78
Челсі: Чех, Іванович, Кехілл, Террі, Аспілікуета, Рамірес, Давид Луїс, Вілліан, Оскар, Азар, Ето'О
МЮ: Де Хеа, Рафаель, Еванс, Відіч, Евра, Валенсія, Каррік, Джонс, Янг, Янузай, Уелбек

Звучить фінальний свисток. МЮ ще не готовий битися з Челсі.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії90+4 хв. Ще і Рафаель небезпечно стрибнув в ноги Кехілла.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії90+2 хв. Відіч досить грубо зрубав прорив Азара. Але ось рішення судді досить суворе.

90 хв. А Чічаріто все таки молодець. Непогано пробив головою з складного становища, але прямо в руки Чеха.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії86 хв. Новачок Челсі Матіч з'являється на полі.

83 хв. Стало більше швидкості в діях МЮ. Але поки що, крім флангових подач, нічого у манкуніанців не виходить.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії79 хв. Ето'О йде під грім оплесків. Виходить Торрес.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії78 хв. Якось ліниво, але МЮ забиває гол! Чічаріто відправив м'яч після пасу-удару Уелбека!

77 хв. Челсі просто грає з суперником. Гравці в синіх футболках доходять до штрафної МЮ і спокійно відходять назад. І так по декілька разів.

73 хв. Таке відчуття, що МЮ вже повністю зневірився у своїх силах. Челсі потужно і впевнено веде гру.

69 хв. Щось схоже на небезпечний момент біля воріт Челсі. Уелбек дуже неточно бив головою після подачі кутового.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії68 хв. Оскара змінює на Обі Мікела Жозе Моурінью.

67 хв. Зовсім зникла напруга у грі. Челсі спокійно катає м'яч на чужій половині поля, а МЮ нервово намагається щось придумати.

63 хв. Вілліан вирішив, що у нього вийде пробити краще, ніж у Раміреса. Точніше, але прямо в руки Де Хеа.

60 хв. Дуже спокійно веде гру Челсі. Рамірес навіть наважився на дальній удар - вище воріт.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії56 хв. Ешлі Янг йде - Чічаріто спробує врятувати Юнайтед.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії55 хв. Валенсія на нервах стукнув по ногах Івановича.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії51 хв. Кріс Смоллінг поміняв Евра.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії49 хв. Ось це так! Ето'О робить хет-трик! Кехілл пробив головою після подачі кутового, а Самуель з метра вбив м'яч після того, як Де Хеа відреагував на удар.

48 хв. І знову початок тайму активніше проводить МЮ. Але в першій половині це не допомогло гостям.

Слідкуємо за другим таймом, панове.

І на цій ноті настає перерва.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії45 хв. Який же провал в обороні МЮ! Елементарний простріл Кехілла з правого флангу знайшов ногу самотнього Ето'О, який в дотик спокійно подвоїв рахунок!

42 хв. Азар віддав в штрафну на Ето'О, той подав у центр і Оскар красиво бив у падінні через себе, але не влучив м'ячем по воротах.

38 хв. Янузай знову класно розібрався з м'ячем на лівому фланзі. Простріл знайшов у центрі штрафного Уелбека, але Денні не зміг нормально пробити - Чех зреагував.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії35 хв. Ешлі Янг руками зупинив прорив Ето`O

31 хв. Янузай впевнено впорався на лівому фланзі з Луїсом, пройшов вздовж лицьової лінії і прострілив - ніхто не відгукнувся.

28 хв. Евра відібрав м'яч на чужій половині, змістився до воріт і сильно пробив - трохи вище.

25 хв. Хороша контратака Челсі завершився невдалим ударом Івановича з лінії штрафної.

22 хв. Азар класно пройшов по лівому флангу, увійшов у штрафну і прострілив - Еванс вибив на кутовий.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії19 хв. Давид Луїс грубо зіграв проти Валенсії в центрі поля.

Челсі - Манчестер Юнайтед: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату Англії17 хв. Ого! Ето'О досить легко впорався з Джонсом і пробив з лінії штрафного, м'яч зачепив ногу Карріка і по красивій траєкторії залетів у верхній кут воріт!

15 хв. Трохи послабився тиск гостей. Челсі цим користується, щоб трохи потримати м'яч у себе. Хоча б, для впевненості.

11 хв. Перша спроба пробити від Челсі. Рамірес бив по центру з-за штрафної - слабо і прямо в руки Де Хеа.

7 хв. Поки МЮ атакує через фланги. При чому, активні обидва флангу. Але з подачами оборона Челсі справляється.

3 хв. І ось і перший момент. Валенсія бив з меж штрафного після пасу Уелбека - Чех відбив м'яч.

2 хв. Перші хвилини несподівано почав проявляти активність МЮ.

Все готове до початку цього цікавого матчу. Поїхали!

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу англійської Прем'єр-ліги "Челсі" - " МЮ".

У центральному матчі туру зійдуться "Челсі" і "Манчестер Юнайтед", і дуже хочеться вірити, що вийде не так, як у першому колі. Розважливі гостьові 0:0 від Жозе Моурінью стали знаковими для "синіх" у нинішньому сезоні. Грозного португальця після його повернення на туманний Альбіон немов заочно всі бояться - втім, чому "наче": напевно ж бояться. І від передчасного тріумфу "Челсі" утримує тільки не самий топовий склад і регулярна безударність атаки.

Перед грою Жозе Моурінью відзначився черговою цікавою витівкою. Під час спілкування з мас-медіа Жозе помітив у переповненому прес-центрі одного зі знайомих йому журналістів. Зустрівшись очима з репортером, Моурінью запитав: "Все добре?" - після чого встав зі свого місця, щоб спуститися в зал і зі словами "З поверненням!" потиснув співрозмовникові руку. Ним виявився журналіст ITV Регс Мартел, який вперше повернувся до роботи після тривалого періоду боротьби з раком.

Цікаво, що останні п'ять ігор МЮ не може виграти у "Челсі". Двічі команди грали внічию. Інші три матчі виграло "Челсі". При чому, трохи більше року тому в Лондоні був зіграний суперматч, який виграли "аристократи" з рахунком 5:4.