ua en ru

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Челсі - Галатасарай. Лондонський "Челсі" приймає на своєму полі гостей з Туреччини, перший матч з якими був закінчений з рахунком 1:1. Дивитися матч "Челсі" - "Галатасарай" можна буде на каналі 2+2, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться в 21:40.

Челсі - Галатасарай. Лондонський "Челсі" приймає на своєму полі гостей з Туреччини, перший матч з якими був закінчений з рахунком 1:1. Дивитися матч "Челсі" - "Галатасарай" можна буде на каналі 2+2, онлайн трансляція на нашому сайті почнеться в 21:40.

18 березня, 21:45
Лондон, "Стемфорд Брідж"
Челсі - Галатасарай 2:0 (перший матч 1:1)

Челсі: Чех, Іванович, Кехілл, Террі, Аспілікуета, Рамірес, Лемпард, Оскар, Азар, Вілліан, Ето'о
Галатасарай: Муслера, Алекс Теллес, Шеджу, Семіх Кайя, Ебуе, Феліпе Мело, Сельчук Інан, Снейдер, Екта Куртулуш, Дрогба, Бурак Їлмаз

Кінець матчу

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+2 хв. Заміна у Челсі: замість Вілліана вийшов Калас.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+1 хв. Гірчичник для Інана за фол на Азарі на лівому куті свого карного майданчика.

90+1 хв. Снейдер виконав стандарт, м'яч прилетів до Дрогба, який не зумів переправити м'яч у ворота.

88 хв. Азар з лінії чужої штрафної п'ятою вивів Торреса один на один з Муслерою, але нападник не зумів переграти воротаря.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Заміна у Челсі: замість Ето'о вийшов Торрес.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів82 хв. Заміна у Челсі: замість Оскара вийшов Шюррле.

80 хв. Лемпард пробив зі стандарту, Муслера кулаками виніс м'яч в поле.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів77 хв. Заміна у Галатасарая: замість Ебуе вийшов Хайрович.

75 хв. Заспокоїлася гра в останні хвилини. Челсі контролює м'яч, потуги турецького клубу не несуть небезпеки.

71 хв. Лемпард пробив зі стандарту з лівого флангу, м'яч пролетів в п'яти метрах над поперечиною.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів68 хв. Жовта для Дрогба за фол проти Аспілікуети.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. Заміна у Галатасарая: замість Екта вийшов Балта.

66 хв. Лемпард увійшов у штрафну і навісив на Ето'о, який головою пробив прямо в руки кіперу Галатасарая.

63 хв. Контролює м'яч Челсі в останні хвилини. Перевага лондонців над турками просто шалена.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів59 хв. Іванович отримав гірчичник за фол на Дрогба.

57 хв. Оскар пробивав по воротах з гострого кута, перебуваючи у штрафному гостей - мимо воріт.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів54 хв. Перша заміна у турків: Булут вийшов замість Їлмаза.

49 хв. Азар обіграв пів команди суперника, увійшов у штрафний майданчик гостей, пройшов до лицьової лінії і відкотив назад, під удар Ето'о. Той, у свою чергу, відкотив на Оскара, удар якого заблокував Мело.

46 хв. Розпочався другий тайм в Лондоні. Галатасарай у першому таймі не показав нічого, що могло б дозволити гостям з Туреччини сподіватися на позитивний результат у сьогоднішньому матчі. Подивимося, що зміниться у другій половині гри.

Перерва

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів43 хв. Лемпард подав кутовий з правого флангу, верхову боротьбу виграв Террі і пробив по воротах. Муслера відбив м'яч, але прямо на Кехілла, який вколотив м'яч у ворота гостей.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів41 хв. Оскар отримує гірчичник за грубий підкат ззаду проти Інана.

38 хв. Азар прострілив на Ето'о, той катнув під удар Вілліану, який метрів з чотирьох ткнув м'яч у руки Муслері.

36 хв. Дрогба заробив штрафний в метрах тридцяти п'яти від воріт господарів. Сам потерпілий виконав стандарт, запустивши м'яч на верхній ярус "Стемфорд Брідж".

32 хв. Лемпард виконав штрафний удар, знайшовши навісною передачею у штрафному гостей Террі, який пробив в один дотик. М'яч після удару Джона пролетів в сантиметрах над поперечиною воріт.

28 хв. Мело пробивав з лінії чужого штрафного, м'яч звалився з ноги і пролетів в метрах трьох від лівої штанги.

24 хв. Азар пробивав метрів з двадцяти - в руки Муслері.

22 хв. Оскар прострілив з лівого флангу в центр штрафного, куди набігав Лемпард, який не зумів завдати акцентований удар по воротах.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів19 хв. Мело зніс Вілліана в центрі поля, зупинивши небезпечну контратаку. Жовта для Феліпе.

15 хв. Силова боротьба Аспілікуети і Дрогба на правому фланзі атаки турків завершилася невдачею форварда. Дуже уважно грають захисники Челсі на перших хвилинах матчу.

11 хв. Вілліан шикарним пасом запустив Ето'о в прорив по плавому флангу. Форвард обіграв захисника і спробував віддати передачу, але гравці Челсі не встигли зайняти вільні зони, захисники Галатасарая зуміли відібрати м'яч.

7 хв. Галатасарай виглядає трохи загубленим після пропущеного м'яча. Атаки турецького клубу поки не проходять, лондонці повністю контролюють гру.

Челсі - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів4 хв. Ето'о!!!!!! Азар розвернувся в центрі поля, віддав на Оскара, який другим дотиком вивів форварда Челсі на побачення з Муслерою. Самуель прийняв м'яч і правою ногою спокійно пробив повз воротаря гостей, відкривши рахунок у матчі!

1 хв. Розпочався матч у Лондоні! Чекаємо боротьби і хорошого футболу!

На матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Лондон завітає колишній нападник "Челсі" Дідьє Дрогба, який нині захищає кольори "Галатасарая".

Дрогба є, мабуть, головним героєм Ліги чемпіонів-2011/12, в якій "Челсі" відсвяткував свою першу перемогу в турнірі. У фінальному поєдинку з "Баварією" івуарійський форвард спочатку зрівняв рахунок, а потім реалізував вирішальний 11-метровий у серії пенальті. Це був останній матч Дрогба за "Челсі".

Розіграш 2012/13 виявився для "Челсі" провальним. Лондонці стали першим переможцем турніру, який у новому сезоні не зумів вийти з групи. За останні 12 років це єдиний випадок, коли "Челсі" не пробився в плей-офф Ліги чемпіонів. В ході цієї серії сині вісім разів фінішували у своїй групі на першому місці.

З сезону 2006/07 по 2011/12 "Челсі" програв у 1/8 фіналу всього один раз. Сталося це у протистоянні з "Інтернаціонале" в сезоні 2009/10, коли міланців очолював Жозе Моурінью, а серед його підопічних був Уеслі Снейдер.

"Галатасарай" в сезонах 2000/01 і 2001/02 долав перший груповий етап, проте в плей-офф Ліги чемпіонів стамбульці зіграють лише вдруге. Перший був у минулому році, коли "Галатасарай" на цій стадії з загальним рахунком 4:3 узяв верх над "Шальке-04". Домашній поєдинок завершився нічиєю 1:1. Рахунок відкрив Бурак Їлмаз, який відзначився також у повторній зустрічі. Крім нього, в Гельзенкірхені у стамбульців забили Хаміт Алтинтоп і вийшовший на заміну Умут Булут.