ua en ru

Чехія - Хорватія 2-2: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Чехія - Хорватія 2-2: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Чехія - Хорватія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Чехія - Хорватія. Онлайн-трансляція матчу Чехія - Хорватія на РБК-Україна розпочнеться о 18:30. Дивитися матч можна на каналі "Футбол 1".

17 червня, 19:00
Сент-Етьєн, "Жоффруа Гішар"
Чехія - Хорватія 2:2
Голи: Шкода, 76, Нецид, 90+4 (пен) - Перишич, 37, Ракитич, 59
Чехія:
Чех – Кадержабек, Губник, Сівок, Лімберскі – Плашил – Росіцкі, Шкалак, Крейчі, Даріда – Лафата
Хорватія: Субашич – Срна, Чорлука, Виду, Стрініч – Модріч, Бадель – Брозович, Ракітіч, Перішич — Манджукіч

У першому матчі групового турніру команди продемонстрували кардинально протилежні результати: чехи мінімально поступилися іспанцям, а хорвати обіграли збірну Туреччини. Так, збірна Чехії успішно захищалася практично весь матч, але геніальний пас Іньєсти на Піке став нерозв'язним завданням для оборони Врби. При цьому, небезпечних моментів у чехів було не багато.

Хорвати у своєму матчі діяли більш впевнено, довівши матч до потрібного для себе результату. Тепер для виходу в плей-офф підопічним Чачіча достатньо перемогти у сьогоднішньому матчі, проте очікувати легкого матчу не доводиться. Чехи будуть грати другим номером, але гарантовано отримають кілька моментів біля воріт не безгрішної в обороні Хорватії.

Чехія - Хорватія 2-2: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Анте Чачіч

Тренер Хорватії Анте Чачіч:

"Ми не вважаємо, що вже вийшли з групи. Я сказав своїм гравцям, що мене більше лякає Чехія, ніж Туреччина. Ми повинні якомога швидше забути першу перемогу. Треба, щоб вся команда зосередилася на наступній грі, а не думала про минуле"