ua en ru

Частину рейсів з аеропорту "Бориспіль" до Туреччини скасовано

Частину рейсів з аеропорту "Бориспіль" до Туреччини скасовано Фото: "Бориспіль"

Всі аеропорти Туреччини, крім Анкари, працюють у штатному режимі

У зв'язку з військовим переворотом в Туреччині частину рейсів з аеропорту "Бориспіль" в цю країну скасовано. Про це йдеться в повідомленні аеропорту в Facebook.

"Увага! Змінено розклад рейсів в Туреччину. У зв'язку з подіями в Туреччині дещо змінився розклад рейсів з аеропорту "Бориспіль" в цю країну", - йдеться в повідомленні.


Зокрема, через військовий переворот в Туреччині скасовані два рейси з Стамбула авіакомпаній МАУ і Turkish airlines Inc, які повинні були прибути в - 08:45 17:40. Рейси зі Стамбула з часом прибуття в 8:05 очікуються у 11:44, 08:45 19:40 - скасовані (попередньо).

відміна рейсів в Туреччину

Фото: відміна рейсів в Туреччину

Крім того, скасовані рейси в Стамбул у 10:15, 12:40 та 19:30 (попередньо, але інформація може змінитися).

через переворот в Туреччину відмінено рейси

Фото: через переворот в Туреччину відмінено рейси

Також спізнюються рейси авіакомпанії Yanair в Анталію (YE 5605 - за розкладом у 03:05, очікується у 11:45, а також YE 5601 - за розкладом о 4:04, очікується в 11:00). Решта 9 ранкових рейсів на Анталію були відправлені з невеликим запізненням (від 20 хвилин до 2:00).

рейси з "Борисполя" до Туреччини відмінено

Фото: рейси з "Борисполя" до Туреччини відмінено

Крім того, через військовий переворот в Туреччині скасований рейс Yanair з Анталії в 16:10, інші сьогоднішні рейси з цього аеропорту очікуються без змін (або з незначними, до 30 хвилин, змінами).

"За даними диспетчерського центру "Борисполя", всі аеропорти Туреччини, крім Анкари, працюють у штатному режимі, тому очікується врегулювання ситуації з вильотами і прийняттям рейсів. Попередньо скасовані вечірні рейси можуть бути відновлені в розкладі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після спроби державного перевороту в Туреччині затримано 1563 військовослужбовців по всій території країни.