ua en ru

ПАТ АВК спростувало інформацію щодо ініціювання банкротства компанії Володимиром Авраменком

ПАТ АВК спростувало інформацію щодо ініціювання банкротства компанії Володимиром Авраменком Перемовини щодо реструктуризації кредитних зобов’язань ПрАТ АВК наразі тривають

Інформація щодо ініціювання Володимиром Авраменко банкрутства ПрАТ "АВК" не відповідає дійсності. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ТОВ "АВК КОНФЕКШІНЕРІ".

"До кондитерської групи АВК входить декілька компаній у тому числі і ПрАТ "АВК", яке з 2015 року припинило ведення господарської, фінансової, управлінської і договірної діяльності в містах Донецьк і Луганськ і на іншій тимчасово непідконтрольній Україні території. Виробниче устаткування кондитерських фабрик у зазначених містах законсервовано, а весь виробничий та адміністративний персонал звільнено. Наголошуємо, що відтоді дані активи не підконтрольні Володимиру Авраменко", - йдеться у прес-релізі.

Згідно з даними компанії, станом на сьогодні є заява ТОВ "РУСТОК" про порушення справи про банкрутство ПрАТ "АВК".

"ТОВ "РУСТОК" з березня 2015 року не є дочірнім підприємством кондитерської групи АВК. Зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців (далі - ЄДРПОУ) щодо власників ТОВ "РУСТОК" не внесено, оскільки законодавчо внесення таких змін до ЄДРПОУ даних підприємств заборонено", - зазначили у прес-службі.

ТОВ "АВК КОНФЕКШІНЕРІ" підкреслює, що у зв'язку з ситуацією, що склалася на Донбасі, компанія втратила 70% виробничих потужностей. Перемовини з банківськими структурами щодо реструктуризації кредитних зобов’язань ПрАТ "АВК" наразі тривають.