ua en ru

"Динамо" програло справу проти ФФУ щодо матчу в Маріуполі

"Динамо" програло справу проти ФФУ щодо матчу в Маріуполі Фото: матч "Маріуполь" - "Динамо", який не відбувся (fclilich.com)

CAS відхилив апеляцію київського клубу

Спортивний арбітражний суд в Лозанні (CAS) відмовив у задоволенні скарги київського "Динамо" на рішення Федерації футболу України (ФФУ) про технічну поразку для команди за неявку на матч до Маріуполя. Про це РБК-Україна повідомило джерело в ФФУ.

Таким чином рішення Апеляційного комітету ФФУ від 14 листопада 2017 року залишено в силі.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що представляти ФФУ на слуханнях будуть президент організації Андрій Павелко, генеральний секретар Юрій Запісоцький і президент ПФЛ Сергій Макаров. "Динамо" представить президент клубу Ігор Суркіс.

Свідками з боку ФФУ будуть віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін, президент "Вереса" Олексій Хахльов та віце-президент "Ворскли" Олег Лисак. Свідками від київського клубу будуть віце-президенти ФФУ Ігор Кочетов та Олександр Бандурко, а також член виконкому Федерації футболу України Артем Франков.

Нагадаємо, "Динамо" відмовилося їхати на поєдинок 7 туру української Прем'єр-ліги в Маріуполь з міркувань безпеки. Поєдинок був запланований на 27 серпня.

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ за неявку до Маріуполя зарахував киянам технічну поразку з рахунком 0:3. 14 листопада 2017 року рішення було підтверджено Апеляційним комітетом ФФУ. Після цього київський клуб звернувся в Лозанну.

Крім того, футбольний клуб "Маріуполь" висунув фінансові претензії київському "Динамо" за неявку на матч.