ua en ru

"Маріуполь" вимагає від "Динамо" компенсацію за незіграний матч

"Маріуполь" вимагає від "Динамо" компенсацію за незіграний матч Фото: матч "Маріуполь" - "Динамо", який не відбувся (twitter.com/mariupolfc)

Клуб також закінчує підготовку другого пакету документів

Футбольний клуб "Маріуполь" висунув фінансові претензії київськимому "Динамо" за неявку на матч 7 туру української Прем'єр-ліги. Про це в Facebook написав віце-президент маріупольського клубу Андрій Санін.

"Цієї п'ятниці ми сформували і відправили в офіс одного вельми шановного футбольного клубу формалізовану претензію на компенсацію шестизначної суми. Справа в тому, що якось влітку цей клуб взяв і не з'явився в Маріуполь на гру. А діючий регламент УПЛ на сезон 2017-2018 у цьому сенсі однозначний", - написав Санін.

Крім того, клуб закінчує підготовку другого пакету документів з фінансової претензією.

"Зараз ми закінчуємо підготовку другого пакету документів з фінансової претензією, вже на порядок більшою, ніж попередня (так як в ній мова йде про втрати телемовника від непоказаних матчу, а це куди більш вагомі цифри)", - додав віце-президент "Маріуполя".

Нагадаємо, київське "Динамо" звернеться до Спортивного арбітражного суду (CAS) в Лозанні, щоб оскаржити технічну поразку, зараховане команді за відмову приїхати на матч сьомого туру чемпіонату України з "Маріуполем".