ua en ru

БЮТ: Тарифи на гарячу воду і тепло у Києві будуть підвищені 25-40%.

Тарифи на гарячу воду і тепло у Києві за інформацією Блока Юлії Тимошенко (БЮТ) будуть підвищені 25-40%. Про це лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила у ході прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.
"За нашою інформацією сьогодні прийнято рішення про підняття тарифів на 25-40% на гарячу воду і тепло... йде заробітчанство на киянах.. приватна структура, яка надає гарячу воду і тепло, буде заробляти на киянах", - наголосила Ю.Тимошенко.
Зі слів Ю.Тимошенко, БЮТ збирає інформацію, щоб подати до суду і не допустити цього. Також, Ю.Тимошенко вважає, що команда Віктора Януковича через зміну законодавства має намір призначити свого голову Київської міської державної адміністрації (КМДА) з метою підвищення квартплати у 4 рази.
Так само Ю.Тимошенко наголосила, що "усі підприємства отримали нову ціну на газ, і ціни для промисловості малого і середнього бізнесу такі самі, як ми (Кабмін Ю.Тимошенко - ред.) виставляли у кризу". "Тому зниження ціни на російський газ на 100 дол. - це був великий обман, який прикривав велику зраду", - підсумувала лідер БЮТ.