ua en ru

Бюджет Києва на 2012 р. повинен передбачати кошти на ліквідацію сміттєвих звалищ, - Попов

При розробці проекту бюджету Києва на 2012 р. потрібно передбачити в ньому кошти, необхідні для ліквідації сміттєвих звалищ, серед іншого і на недобудованих об'єктах будівництва. Про це заявив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов під час сьогоднішнього розширеного засідання колегії КМДА, передає кореспондент РБК-Україна.

"На недобудовах, загляньте за огорожу, повна антисанітарія. Є ж там власники, вони ж ведуть бізнес, ми ж можемо на це впливати - як позитивно, так і негативно. Подавайте ж пропозиції щодо цього", - сказав Попов, звертаючись до голів районних адміністрацій Києва.

Він додав: "Зараз формуватимемо бюджет. Ми обов'язково повинні, по-перше, виділити справедливе фінансування, щоб кожен район мав можливість виконувати ці функції в повному об'ємі, і, по-друге, обов'язково дати мотивацію".

Крім того, Попов відзначив, що у випадку, якщо в районних адміністраціях столиці залишаються недовикористані кошти від виконання інших необхідних програм, їх потрібно обов'язково направляти на вирішення проблемних питань, пов'язаних з впорядкуванням міста і ліквідацією сміттєвих звалищ.