ua en ru

Я не буду щасливий, якщо поїду грати в Європу, - Срна

Я не буду щасливий, якщо поїду грати в Європу, - Срна Фото: Даріо Срна

Хорват задоволений своїм становищем в Україні

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна розповів про своє теоритическом відхід з донецького клубу. Про це повідомляє канал "Футбол 1".

"Я більше переживаю про перемоги, іграх команди, ніж про свої рекорди. Все, що я хотів у своєму житті, я отримав тут. Саме як футболіст. Якщо я піду в якийсь інший європейський клуб – я не буду щасливий. Може, грав би з грандами, з великими футболістами. Але після стільки років, пов'язаних із клубом, вболівальниками – дуже важко розлучатися. Буду грати, скільки можу. Я ніколи не буду йти проти себе і своєї команди. Якщо я відчую, що не зможу – я не буду більше грати, тому що це не йде на користь команди", - сказав Срна.

"Стосовно кращого подарунка, мені сказали, щоб я відкрив сайт «Шахтаря» вранці... Звичайно, приємно, що моє прізвище написана на «Донбас Арені». Мені нічого не треба було – тільки ось ця картинка. Я знаю, що це чимало, але без президента, без всього клубу, без тренерського штабу, та, звісно, без футболістів, без уболівальників я б не зіграв 500 ігор. Я знав, коли підписав другий контракт після трьох років, що надовго залишуся в «Шахтарі». Я відразу відчув, що це мій клуб, моє місто, мій стадіон, мої уболівальники. Я сподіваюся, що ще буде багато ігор, тому кожна гра – це якийсь новий рекорд", - додав хорват.

Нагадаємо, в матчі Ліги Європи проти "Істанбула" Даріо Срна зіграв 500-й матч у футболі "Шахтаря".