ua en ru

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу

Збірна Бразилії лише по пенальті змогла пройти в матчі 1/8 фіналу збірну Чилі.

Збірна Бразилії лише по пенальті змогла пройти в матчі 1/8 фіналу збірну Чилі.

28 червня, 19:00
Белу-Орізонті, "Минейрао"
Бразилія - Чилі, 1:1
Гол:
Луїс, 18 - Санчес, 32
Бразилія: Сезар, Алвес, Сілва, Луїс, Марсело, Фернандіньо, Оскар, Густаво, Халк, Фред, Неймар
Чилі: Браво, Мена, Медель, Хара, Ісла, Сільва, Відаль, Арангіс, Діас, Санчес, Варгас

Бразилія виходить у чвертьфінал!

3-2 - Хара влучає в штангу!

3-2 - Неймар зробив свою справу! Обіграв він воротаря
2-2 - Діас! Нічия!

2-1 - Халк не забиває! Влучив він в ноги Браво!
2-1 - Арнгис гарматним ударом забиває!
2-0 - Марсело! Не дістав Браво до м'яча!
1-0 - Сезар знову виграє дуель у Санчеса!

1-0 - Вілліан б'є повз ворота!

1-0 - Сезар бере удар Пінілья!

1-0 - Давид Луїс точно пробиває!

Кінець! 11-метрова серія!

120 хв. ОГО! Пінілья отримав м'яч поруч зі штрафним Бразилії, розвернувся і пробив - ПОПЕРЕЧИНА!

117 хв. Дуже схоже, що нас чекає серія пенальті. Немає сил в обох команд йти в атаку. Бразильці просто постійно навішують у штрафний у пошуках Жо, а чилійці просто намагаються при можливості потримати м'яч у себе.

113 хв. Бразильці повністю володіють ініціативою, але сил на креатив в атаці не залишилося.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу109 хв. Рохас виходить замість Меделя.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу106 хв. Вілліан виходить на підлогу. А сів Оскар

Команди міняються сторонами поля

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу105+1 хв. Алвес прийняв на спину Пінілья

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу103 хв. Пінілья грубо виконав підкат в центрі поля

102 хв. Халк подав з правого флангу на Оскара, але удар лондонця влучив у воротаря.

99 хв. Спокійно зараз тече гра. Не знають команди яким макаром зламати оборону один одного.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу93 хв. Ух! Жорстко врізалися один в одного Жо і Браво! Намагався ногою зупинити дальній пас бразилець і в'їхав в прибігшого Браво.

Свисток! Нас чекає два овертайми

90+2 хв. В атаках Чилі завершує основний час. Дуже напружені зараз емоції у грі.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу87 хв. Йде з поля Відаль і на полі з'явився Пинилья.

83 хв. Халк дуже красиво розібрався з трьома захисниками і сильно пробив - Браво зіграв чудово!

81 хв. Алвес з центру поля навісив на голову Неймара, але удар бразильця забрав Браво.

76 хв. Поступово починають бразильці заводитися. Не хочуть вони доводити справу до додаткового часу.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу72 хв. Замість Фернандіньо вийшов Рамірес.

69 хв. Дуже добре зараз виглядає збірна Чилі. Вони тримають у себе м'яч, змушуючи бразильців в порожню бігати по полю. А господарі поки нічого не можуть придумати попереду.

65 хв. Ух! Низом в дотик чилійці пройшли оборону Бразилії і Арангес бив після прострілу, але Сезар врятував свою команду.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу64 хв. Фред йде з поля, а замість нього виходить Жо.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу60 хв. Луїс Густаво грубо зіграв проти Відаля.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу56 хв. Гутьєррес виходить замість Варгаса.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу55 хв. І забивають таки! Халк прийняв м'яч в штрафній і пробив у кут. Але в момент прийому м'яча гравець "Зеніту" зіграв рукою.

54 хв. Знову нагнітають темп бразильці. У першому таймі вони такий стан довели до забитого гола. Але поки захист Чилі тримається дуже міцно.

49 хв. Вирішили команди, що в центрі поля немає сенсу грати і носяться від штрафної до штрафної. Поки без моментів.

Другий тайм розпочався

Перерва

45+1 хв. Санчес дав на хід Відалю у штрафному Бразилії, але Артуро не дали пробити!

45 хв. Неймар класно підхопив м'яч на чужій половині поля, увійшов у штрафну і віддав пас на Фреда, але захисники випередили нападника.

42 хв. Алвес класно пробив здалеку, але Браво зіграв просто відмінно.

40 хв. Неймар прийняв м'яч у штрафному Чилі міг забивати, але накрили захисники. М'яч відкотився під удар Фреда, але той відправив його вище воріт.

36 хв. Неймар бив головою після подачі Оскара, але захисник завадив каталонцу.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу31 хв. ГОЛ!!! ЗРІВНЮЄ РАХУНОК ЧИЛІ! САНЧЕС! Забули про нападника захисники, який прийняв м'яч після м'якого прострілу і точним ударом низом відправив м'яч у ворота!

26 хв. Неймар на шаленій швидкості помчався до воріт від центру поля, але удар з лівої у нього не вийшов.

23 хв. Намагаються чилійці нав'язати супернику свою гру. Поки у них це не дуже виходить.

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу18 хв. ЛУЇС! ГОЛ! Після подачі кутового Сілва головою продовжив політ м'яча і Луїс, стоячи на штанзі, переправив м'яч у ворота!

Бразилія - Чилі: стенограма онлайн-трансляції матчу 1/8 фіналу Чемпіонату світу17 хв. Мена зіграв рукою недалеко від своєї штрафної

15 хв. Трохи активніше почали діяти бразильці. Почало виходити у них проходитимуть у воротах, але останні паси захисники накривають.

10 хв. Досить жорстко проходить гра. Не дають команди один одному спокійно приймати м'яч. Відразу суперники накривають гравця з м'ячем.

6 хв. Красиво Марсело прибрав захисника на лінії штрафного і пробив - м'яч пройшов трохи повз ворота.

3 хв. Поки вся гра проходить у центрі поля. Чилійці намагаються за рахунок довгих передач вириватися в атаку, але поки безрезультатно.

Прозвучали гімни Бразилії і Чилі. Матч розпочався!

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу Бразилія - Чилі.

У першому матчі плей-офф зійдуться Бразилія, яка виграла групу у Мексики, Хорватії і Камеруну, і Чилі, яка стала другою у квартеті з Голландією, Іспанією і Австралією. При чому, бразильці виграли два матчі і один звели внічию. А чилійці виграли два поєдинки і один програли.

Команда, яка виграє цей матч, виходить у чвертьфінал. Там вона битиметься з переможцем пари Бразилія - Уругвай.

Вілліан, півзахисник збірної Бразилії:

"Футбол сьогодні змінився. Зрозуміло, що Бразилія вже кілька разів грала проти Чилі, і історія зустрічей для нас хороша. Але зараз - інша історія. Чилійська збірна мотивована".

Алексіс Санчес, нападник збірної Чилі:

"Ми побоюємося збірної Бразилії, у них кращий захист в світі. Але більше всього мене турбує суддівство. Ми збираємося перемогти Бразилію. Збірна Чилі приїхала на турнір, щоб творити історію, і вже підтверджує це справою. Ми перемогли діючих чемпіонів світу. А втрата очок з Голландією - корисний урок для роботи над помилками"

Неймар, нападник збірної Бразилії:

"Я часто розмовляю з Алексісом по телефону, і тепер ми збираємося зіграти один проти одного. Алексіс - зірка, я їм багато захоплююся. Він - великий гравець, і нам потрібно бути обережними з ним. Ми не можемо давати йому простір. Алексіс - один з найнебезпечніших гравців. Звичайно, в Чилі є і інші, але Алексіс найбільш значущий".

Клаудіо Браво, воротар збірної Чилі:

"У нас є шанс перемогти Бразилію у неї вдома. Так, в її складі багато класних гравців, але ми зосереджені перш за все на своїй грі і знаємо, що сильні командою. На матч з Бразилією у нас величезна мотивація, адже це найуспішніша команда в історії чемпіонатів світу. Ми хочемо вибити з турніру господарів і віддамо на цій грі всі сили. Бразильці грають вдома. Думаю, вони покажуть атакуючий футбол. Вони завжди так грають і навряд чи проти нас будуть змінювати стиль".