ua en ru

БПП проведе черговий з'їзд наприкінці березня, - нардеп

БПП проведе черговий з'їзд наприкінці березня, - нардеп Фото: Сергій Березенко (РБК-Україна/Віталій Носач)

Точну дату з'їзду БПП поки не визначено

Політична партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність"" (БПП) планує провести черговий з'їзд наприкінці березня. Про це у коментарі РБК-Україна повідомив заступник голови фракції БПП Сергій Березенко.

"У нас обов’язково буде з`їзд наприкінці березня, бо у нас вибори ОТГ (об’єднаних територіальних громад - ред.)", - повідомив Березенко.

За його словами, точну дату з'їзду поки не визначено.

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна, у понеділок, 26 лютого, відбувся черговий раунд переговорів з питання об'єднання "Блоку Петра Порошенка" (БПП) і "Народного фронту" (НФ). За словами одразу декількох джерел із Адміністрації президента та оточення секретаря РНБО, рамкова домовленість про створення спільного проекту досягнута, при цьому вона досить примарна.

Зазначимо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у другій половині лютого в українському політикумі активізувалися розмови про ймовірність розпуску парламенту 8-го скликання і призначення дострокових виборів Ради на серпень-вересень цього року. Втім, авторитетні співрозмовники в правлячих партіях схильні вважати такого роду настрої елементом торгу у переговорах між президентською силою і "Народним фронтом" про створення спільного проекту.