ua en ru

Негода в Україні: у Києві в середу заборонять в'їзд вантажівок

Негода в Україні: у Києві в середу заборонять в'їзд вантажівок Фото: в Києві обмежать в'їзд вантажівок 28 лютого (facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua)

Обмеження в'їзду вантажівок у Києві діятиме 28 лютого з 05:00 - 10:00 год

Через негоду в Україні та різке погіршення погодних умов, у середу, 28 лютого, в Києві тимчасово заборонять в'їзд великовагового транспорту. Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

"У зв’язку із погіршенням погодних умов та з метою безперебійної роботи по забезпеченню руху автотранспорту, на виконання протоколу постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської адміністрації від 27.02.2018 р. вводиться тимчасова заборона в’їзду великовантажного та великогабаритного транспорту до м. Києва 28 лютого з 05:00 - 10:00 год", - йдеться у повідомленні.

УВАГА! 28 лютого буде тимчасово ЗАБОРОНЕНО В'ЇЗД великовагового транспорту до м. Києва У зв’язку із погіршенням погодн...

Опубліковано Укравтодор 27 лютого 2018 р.

Водіїв просять враховувати цю інформацію під час планування маршрутів.

Нагадаємо, через негоду у вівторок, 27 лютого, в'їзд вантажного та великогабаритного транспорту на територію Одеси обмежено. Раніше у Міністерстві інфраструктури повідомили, що негода може призвести до порушень та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, роботи електричних мереж, комунального господарства, будівельної та морської галузі у більшості областей країни (крім західних).