ua en ru

БПП просить Раду дати 2 тижні на розробку альтернативних законопроектів про контроль НАБУ

БПП просить Раду дати 2 тижні на розробку альтернативних законопроектів про контроль НАБУ Фото: Артур Герасимов (УНІАН)

Герасимов зазначив, що протягом останнього місяця розгортається "взаємна боротьба між антикорупційними органами"

Фракція "Блок Петра Порошенка" просить Верховну Раду України дати 2 тижні на розробку альтернативних законопроектів про контроль Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). Про це йдеться у заяві голови фракції БПП Артура Герасимова, повідомляє прес-служба БПП.

"Підтримуючи боротьбу з корупцією, я став ініціатором проекту закону №7362 "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення парламентського контролю". Водночас, розуміючи наскільки великого значення в суспільстві надається питанням, які покликаний вирішити наш законопроект, звертаюсь до голови Верховної Ради із закликом не поспішати виносити №7362 на голосування, давши можливість колегам-депутатам протягом 2 тижнів розробити та внести альтернативні законопроекти", - йдеться у заяві Герасимова.

Герасимов зазначив, що протягом останнього місяця розгортається "взаємна боротьба між органами, що були створені для боротьби з корупцією". Нардеп зазначив, що Рада повинна мати можливість загального впливу на ситуацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з порядку денного Верховної Ради України знятий законопроект, який давав парламенту право одноосібного звільнення глави Національного антикорупційного бюро (НАБУ).