ua en ru

БПП пропонує присвятити цей тиждень коригуванню Податкового кодексу та держбюджету

БПП пропонує присвятити цей тиждень коригуванню Податкового кодексу та держбюджету Фото: Юрій Луценко

За словами Луценка, принаймні 12 законопроектів щодо Податкового кодексу та держбюджету потребують серйозного доопрацювання

Фракція "Блок Петра Порошенко" (БПП) пропонує присвятити цей пленарний тиждень виключно питанням коригування Податкового кодексу на діючій законодавчій базі та формуванню державного бюджету на 2016 рік. Про це керівник фракції Юрій Луценко повідомив на засіданні Погоджувальної ради парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вважаємо, що єдиним пріоритетом Верховної Ради на цьому тижні має бути діяльність навколо законів, що забезпечують коригування податкового законодавства і прийняття державного бюджету. Відтак, я пропоную решту законопроектів зняти з розгляду на цьому тижні", - сказав Луценко.

Лідер фракції зазначив, що принаймні 12 законопроектів щодо Податкового кодексу та держбюджету потребують серйозного доопрацювання.

"Ми маємо щонайменше 12 законів, до яких є дуже-дуже багато питань. Робочі групи працюють буквально по ночам, але, тим не менше, запитання залишаються... Цей тиждень треба присвятити виключно питанням підготовки коригування Податкового кодексу на чинній законодавчій базі, а також питанню формування бюджету", - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, раніше Луценко заявляв, що Верховна Рада України 24 грудня 2015 року проголосує за державний бюджет на 2016 рік і податкову реформу.