ua en ru

Кількість постраждалих в результаті стрілянини в кафе Києва зросла до трьох

Кількість постраждалих в результаті стрілянини в кафе Києва зросла до трьох Фото: стрілянина в кафе Києва

Ще один постраждалий звернувся в міліцію

В результаті стрілянини В кафе на Печерську в Києві постраждало три людини, а не два як повідомлялося раніше. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"В результаті інциденту тілесні ушкодження отримали троє осіб", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що опівночі в міліцію надійшло повідомлення, що тілесні ушкодження отримав 26-річний громадянин. За його словами, травми він отримав під час конфлікту в цьому ж закладі.

Нагадаємо, вчора ввечері в одному з кафе між відвідувачами виник конфлікт. Згодом один з них дістав зброю і зробив кілька пострілів. Раніше було відомо, що в результаті стрілянини поранення отримали чоловік і жінка, їх доставили в лікарню. Було встановлено, що серед учасників конфлікту були чоловіки кавказької зовнішності. За попередніми даними експертів, стріляли з вогнепальної зброї.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті, передбачено покарання до семи років позбавлення волі. Зусилля правоохоронців спрямовані на затримання правопорушників.