ua en ru

БПП відкличе законопроект про обмеження доступу до е-декларацій чиновників

БПП відкличе законопроект про обмеження доступу до е-декларацій чиновників Фото: Гринів відкликає законопроект про зміни по ел-декларуванню

Гринів мав розмову щодо правок з Порошенком

Голова парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів відкличе законопроект №5192 "Про внесення змін до закону "Про запобігання корупції " щодо запобігання злочинів проти життя і здоров'я людини та проти власності", який передбачає обмеження доступу до е-декларування. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Мав складну розмову з Президентом щодо внесених мною поправок до Закону України "Про запобігання корупції" щодо запобігання злочинам проти життя і здоров’я особи та проти власності. Я і надалі залишаюсь при своїй думці, що цей закон потребує доопрацювання та змін. Але врахував дискусію з Президентом та відкличу цей законопроект", - зазначив парламентар.

На його думку, суспільство виявилось непідготовленим до такої дискусії.

"Я розпочинаю відкрите обговорення цього питання і повернуся до нього щойно переконаю громадськість у необхідності таких законодавчих змін", - додав Гринів.

Мав складну розмову з Президентом щодо внесених мною поправок до Закону України «Про запобігання корупції» щодо запобіга...

Опубліковано Ігор Гринів 3 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше голова фракції БПП вніс законопроект №5192 "Про внесення змін до Закону України" Про запобігання корупції "щодо запобігання злочинів проти життя і здоров'я людини та проти власності", який передбачав обмеження доступу до е-декларування чиновників.