ua en ru

У БПП допускають введення воєнного стану через загострення на Донбасі

У БПП допускають введення воєнного стану через загострення на Донбасі Фото: Ірина Луценко

За словами Луценко, Україна готова вчиняти спротив

У парламентській фракції ”Блок Петра Порошенка” допускають введення воєнного стану через загострення на Донбасі. Про це заявила заступник голови фракції, депутат Верховної Ради України Ірина Луценко, передає прес-служба БПП.

”Якщо загострення буде продовжуватися довготривалий період і це буде загрожувати екологічній, гуманітарній безпеці, і ми побачимо, що Путін налаштований серйозно наступати на всіх фронтах, ми допускаємо введення військового стану”, - наголосила нардеп.

За словами Луценко, Україна готова до введення воєнного стану.

”Це була локальна ситуація (Авдіївка, - ред.), її вдалося втримати і Путін побачив, що Україна готова вчиняти спротив, українська армія готова йде в контрнаступ, що уряд, державні установи готові… Машина працює, Україна готова. Тому все буде залежати від того, як буде загострюватися ситуація. Такий варіант можливий”, - зауважила парламентар.

Нагадаємо, координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук заявив, що у російському Кремлі намагаються знайти додаткові людські ресурси для відправки на Донбас у зв'язку з втратами бойовиків.