ua en ru

Мій бій з Володимиром Кличком завершиться нокаутом, - Браянт Дженнінгс

Мій бій з Володимиром Кличком завершиться нокаутом, - Браянт Дженнінгс Фото: Браянт Дженнінгс

Правда, американець не знає, хто кого відправить на настил рингу

Американський супертяж Браянт Дженнінгс, якому на вихідних належить вийти на ринг проти українця Володимира Кличка, вважає себе готовим до подібного роду боїв. Про це пише Boxingnews.

"Бій з Кличко вимагає дуже серйозної підготовки, як фізичного, так і ментального. Особливо ментальної. Ось чому я дуже сфокусований. Я знаю, що перемога над Володимиром назавжди впише своє ім'я в історію боксу. Знаю, деякі кажуть, що я не готовий, що я занадто маленький, але в чому проблема? Щоб стати кращим, потрібно перемагати кращих, тому я і погодився на цей бій. Я дивився багато боїв Володимира Кличка. Вразив він мене? Так, вразив. Особливо силою своїх ударів. Він побив усіх претендентів, які стояли на його шляху, багатьох нокаутував, але я вийду в ринг, щоб відібрати його титули. Моя мета - бути кращим у своїй справі", - сказав Дженнінгс.

"Є досить багато речей, які він робить не кращим чином. Є помилки, які повторюються у нього вже багато років, і я сподіваюся, що він повторить їх і 25 квітня, щоб я зміг ними скористатися. Поєдинок закінчиться нокаутом - або я його нокаутую, або він мене", - додав американець.

Нагадаємо, бій відбудеться 25 квітня в Нью-Йорку на "Медісон Сквер Гарден".