ua en ru

Бій Паркера і Ф'юрі відбудеться 23 вересня

Бій Паркера і Ф'юрі відбудеться 23 вересня Фото: Паркер і Ф'юрі будуть битися 23 вересня в Манчестері (boxing)

Боксери зустрінуться на рингу Манчестера

Поєдинок чемпіона WBO в суперважкій вазі Джозефа Паркера і офіційного претендента на його титул Хьюї Ф'юрі має відбутися 23 вересня в Манчестері. Про це повідомляє портал RingSide24.

Як повідомляється, спочатку бій був призначений в Окленді (Нова Зеландія), проте через два тижні до бою команда британця відмовилася від бою, пославшись на травму спини. При цьому представники Ф'юрі відмовлялися проводити бій в Новій Зеландії і до останнього вимагали перенести бій у Великобританії.

У свою чергу, для Паркера це буде перший поєдинок у Великобританії. Манчестер при цьому вважає рідним містом претендента. Ф'юрі проведе проміжний бій 8 липня в Лондоні.

"Я давно хотів виступити у Великобританії і я ніяк не злюся на Хьюї Ф'юрі з-за того, що він відмовився їхати в Нову Зеландію. Я вийду в ринг з почуттям поваги до супротивника і просто зроблю свою роботу. Тобто проведу захист свого титулу", — заявив Паркер.

Нагадаємо, генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов обурений якістю суддівства у фінальному поєдинку чемпіонату Європи між росіянином Габилом Мамедовим і українцем Юрієм Шестаком.