ua en ru

На борту російського літака, що розбився в Сирії, перебувало 39 людей

На борту російського літака, що розбився в Сирії, перебувало 39 людей Фото: аеродром Хмеймим (mil.ru)

На борту літака знаходилися 33 пасажири і шість членів екіпажу

На борту російського транспортного літака Ан-26, який розбився в Сирії, знаходилось не 32 людини, як повідомлялося раніше, а 39. Про це з посиланням на Міністерство оборони Російської Федерації (РФ) повідомляють російські ЗМІ.

Так, за уточненими даними відомства, на борту літака знаходилися 33 пасажири і шість членів екіпажу. Всі вони - російські військовослужбовці. У результаті авіакатастрофи не вижив ніхто.

Нагадаємо, на аеродромі Хмеймим (Сирія) в результаті краху російського транспортного літака Ан-26 загинули 32 людини. Причиною аварії могла стати технічна несправність. За даними Міноборони РФ, катастрофа сталася у вівторок, 6 березня, близько 14:00 (за київським часом) при заході літака на посадку на аеродром. За доповіддю з місця пригоди, вогневого впливу на літаку не було.

Раніше, 11 лютого 2018 року, у Росії пасажирський літак "Саратовских авіаліній" розбився після вильоту з підмосковного "Домодєдово" в Орськ. Шансів вижити у членів екіпажу та пасажирів не було. На борту перебувала 71 людина - 65 пасажирів і шість членів екіпажу.