ua en ru

Більшість затвердила внесення змін до бюджету-2013 про перерозподіл бюджетних коштів Міндоходов і ДержНС

Народні депутати від Партії регіонів і Комуністичної партії України (ПР) прийняли в першому читанні як закон урядовий законопроект № 2408 про внесення змін у додаток № 3 Закону України "Про Державний бюджет України на 2013" (щодо функціонування Міністерства доходів і зборів України та Державної служби Україна з надзвичайних ситуацій). "За" таке рішення проголосували 232 народних депутата.

Законом перерозподіляються бюджетні призначення для забезпечення виконання завдань і функцій, покладених на Міністерство доходів і зборів та Державну службу України з надзвичайних ситуацій, в межах загального обсягу видатків, передбачених у державному бюджеті на 2013 рік для органів виконавчої влади, які реорганізували. 5,8 млрд грн з державного бюджету виділено на діяльність Міндоходов і 1,7 млрд грн - на діяльність ГосЧС в 2013 р.

Міністерство доходів і зборів України було створено шляхом реорганізації Державної митної служби та Державної податкової служби, Державна служба України з надзвичайних ситуацій - шляхом реорганізації Міністерства надзвичайних ситуацій України та Державної інспекції техногенної безпеки України.