ua en ru

Більшість голів облорганізацій ПР підтримали кандидатуру Добкіна в Президенти

Більшість голів обласних організацій Партії регіонів підтримали кандидатуру екс-главу Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна в Президенти України.

Більшість голів обласних організацій Партії регіонів підтримали кандидатуру екс-главу Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна (на фото) в Президенти України. Про це РБК-Україна повідомив заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Ми провели двогодинну зустріч з обласними партійними організаціями. Обговорювали чотири кандидатури: Тігіпко, Добкіна, Царьова і Бойко. І за підсумками більшість керівників обласних організацій - не делегати, а керівники обласних партійних організацій - підтримали кандидатуру Михайла Марковича Добкіна", - повідомив він.

"Тобто це не було засідання політради, повторюю. А збори керівників обласних організацій. Завтра на з'їзді буде обговорення цього питання, голосування, це рішення не остаточне", - додав регіонал.

Він також повідомив, що лідер фракції ПР у Раді Олександр Єфремов свою кандидатуру не висував.

Нагадаємо, поряд з Добкіним, ЦВК сьогодні зареєструвала кандидатами на пост Президента України нардепа від Партії регіонів Сергія Тігіпка (як самовисуванця) і бізнесмена Вадима Рабиновича.