ua en ru

У лікарні помер український військовий, поранений під Авдіївкою

У лікарні помер український військовий, поранений під Авдіївкою Фото: помер поранений під Авдіївкою український військовий

Операція тривала понад 5 годин

В суботу, 29 квітня, у лікарні помер поранений український військовий однієї з механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку неподалік Авдіївки. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"На даному напрямку, ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, на даній ділянці діяли ворожі снайпери", - йдеться в повідомленні.

Прес-центр штабу АТО: врятувати життя важкопораненого військовослужбовця не вдалося Сьогодні, 29 квітня, внаслідок обстр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 квітня 2017 р.

Військовослужбовець отримав кульове наскрізне проникаюче поранення черевної порожнини. Для надання медичної допомоги він був терміново був доставлений в лікарню міста Авдіївки, де працює військова лікарсько-сестринська бригада.

"Враховуючи стан військовослужбовця, у якого в результаті поранення були пошкоджені органи та магістральні судини черевної порожнини, в лікарню прибули хірурги 66 військового мобільного госпіталю", - додали в штабі АТО.

Операція тривала більше 5 годин, але врятувати життя тяжко пораненого військовослужбовця не вдалося.

Нагадаємо, бойовики обстріляли Зайцево, загинув один український військовий.