ua en ru

Бойовики обстріляли Зайцево, загинув один український військовий

Бойовики обстріляли Зайцево, загинув один український військовий Фото: війна в АТО

Бойовики стріляли з гранатометів і стрілецької зброї

По позиціях однієї з бригад поблизу Зайцева в суботу, 29 квітня, бойовики застосували гранатомети і стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

В результаті обстрілу загинув один український військовий однієї з бригад, підрозділ якої виконує бойові завдання недалеко від Зайцева.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, противник продовжує обстріл позиції українських військ по всій лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Прес-центр штабу АТО: по позиціях однієї з бригад поблизу Зайцевого, противник застосував гранатомети та стрілецьку збро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 квітня 2017 р.

Як повідомлялося раніше, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики з початку доби 29 квітня 27 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, в результаті четверо військовослужбовців отримали поранення, ще один - бойову травму.

В епіцентрі протистояння залишається приморське напрямок. Там захисників Красногорівки обстрілювали з мінометів калібру 120-мм і 82-мм гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Також обстрілу піддалися опорні пункти біля Новотроїцького, Березового і Гнутово, Водяного і Широкіно.

Нагадаємо, в зоні АТО збитий безпілотник російського виробництва.