ua en ru

Бойовики заблокували місто під Донецьком для стягнення "сільгоспподатку", - ІС

Бойовики заблокували місто під Донецьком для стягнення "сільгоспподатку", - ІС Фото: бойовики на Донбасі (youtube.com/Ruptly TV)

Бойовики протягом декількох діб блокували Моспіно

Проросійські бойовики заблокували окупований Моспіно під Донецьком для стягнення так званого "сільгоспподатку". Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За словами Тимчука, бойовики в Моспіно провели серію зачисток з метою нібито знешкодити "диверсантів", а також стягнути "сільгоспподаток".

"Зокрема, протягом 3-х діб окупанти повністю блокували селище озброєними нарядами, перешкоджаючи в'їзду-виїзду та проводячи обшуки у місцевого населення, а також проводячи "інвентаризацію" їхнього майна та сільгоспнаділів", - зазначив він.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление» На протяжении суток фиксировались следующие перемещения сил и ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 14 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики не пустили спостерігачів ОБСЄ в окуповане місто Моспіно. За словами свідків, бойовики проводили огляд будинків. Крім того, був заборонений проїзд громадського транспорту через місто. Місцеві жителі також повідомляли про те, що в кількох будинках оголосили про евакуацію у зв'язку з нібито можливим наступом ЗСУ.