ua en ru

Бойовики з вечора 35 раз обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики з вечора 35 раз обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Сили АТО обстріляні з важких озброєнь

Проросійські бойовики з вечора 9 травня 35 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"З 18:00 9 травня незаконні збройні формування в ході обстрілів позицій українських військ знову активно використовували важке озброєння. Не дивлячись ні на що, режим дотримання припинення вогню бандформування порушували 35 разів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на Донецькому напрямку бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Пісків, Опитного, Мар'їнки, Авдіївки, Водяного та шахти "Бутівка" з мінометів, кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. В Пісках бойовики стріляли з снайперської зброї.

"На Луганському напрямку із зенітних установок, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї злочинці обстріляли Сокільники і Станицю Луганську. Стріляли і по Щастю", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, на Артемівському напрямку з 120-мм мінометів бойовики обстріляли Золоте, а з протитанкового керованого ракетного комплексу - населені пункти Розсадки та Лозове.

Повідомляється, що на Маріупольському напрямку бойовики з танки обстріляли Павлопіль, а з гранатометів і стрілецької зброї - Широкине і Піщевик.

З 18.00 години 9 травня незаконні збройні формування в ході обстрілів позицій українських військ знову активно використо...

Posted by Прес-центр АТО on 9 Май 2015 г.

Нагадаємо, сили АТО відбили атаку бойовиків в районі Мар'їнки.