ua en ru

Бойовики протягом дня продовжили обстріли позицій АТО на всіх напрямках

Бойовики протягом дня продовжили обстріли позицій АТО на всіх напрямках Фото: АТО на Донбасі

Зокрема обстрілювали українські позиції на Донецькому, Луганському, Артемівському та Маріупольському напрямках

Бойовики протягом дня 7 грудня 2015 року продовжили обстріли позицій сил антитерористичної операції (АТО) на всіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Сьогодні терористи продовжили вести вогонь у напрямку наших позицій на всіх напрямках. На Донецькому, з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї найманці вели неприцільні обстріли по Новгородському, Пісках, Мар'їнці та Красногорівці", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, на Артемівському напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї бойовики гатили по Майорську. На Луганському - по Станиці Луганській, Болотенному та Жовтому. А на Маріупольському напрямку, зі стрілецької зброї, по Широкиному.

"Прицільні обстріли наших позицій загарбники здійснювали по Мар'їнці, Зайцевому та Новгородському. Тут працювали ворожі снайпери, а також велися обстріли з гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні терористи продовжили вести вогонь у напрямку наших позицій на всіх напрямках. На Донецькому, з озброєння БМП, г...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 7 декабря 2015 г.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 6 грудня 2015 року, загиблих немає, вісім військових отримали поранення.