ua en ru

Бойовики протягом дня обстрілювали сили АТО біля Донецька та на Горлівсько-Світлодарській дузі

Бойовики протягом дня обстрілювали сили АТО біля Донецька та на Горлівсько-Світлодарській дузі Фото: АТО на Донбасі

Важкого озброєння бойовики не використовували

Бойовики сьогодні, 13 січня 2016 року, протягом дня обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) біля Донецька та на Горлівсько-Світлодарській дузі. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Впродовж сьогоднішнього дня бойовики російсько-терористичних бандформувань практично не припиняли обстрілювати позиції сил АТО... Всього з початку доби проросійські бандформування 37 разів застосовували зброю проти сил АТО. Важкого озброєння не використовували", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у Луганській області та біля Маріуполя використання бойовиками зброї не зафіксовано. Разом з тим, зазначається, що обстріли майже не вщухали біля Донецька та на Горлівсько-Світлодарській дузі.

"З території Донецького летовища бандити декілька разів зі стрілецької зброї та гранатометів відкривали вогонь в бік наших опорних пунктів в районі Опитного та Пісків. З північних околиць Донецька стріляли по українських воїнах, які несуть службу на підступах до Авдіївки. Напруженою ситуація залишається й біля Горлівки. Бойовики відкривали вогонь біля Новгородського та Зайцевого", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, декілька обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів зафіксовані біля Луганського.

Там же відбулось нетривале бойове зіткнення з нечисельною групою бойовиків. Ефективним вогнем зі стрілецької зброї українські бійці змусили злочинців відступити.

"Також під вогнем бойовиків сьогодні опинились наші захисники біля Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, та в районі Новоселівки", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину 13 січня 2016 року:Впродовж сьогоднішнього дня бойовики російськ...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 13 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 12 січня 2016 року, в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув і не був поранений.