ua en ru

Бойовики за добу 51 разів відкривали вогонь в зоні АТО

Бойовики за добу 51 разів відкривали вогонь в зоні АТО Фото: Владислав Селезньов

Сили АТО мають достатньо засобів для захисту у разі прицільного вогню

Проросійські бойовики за добу 51 разів відкривали вогонь в зоні антитерористичної операції (АТО). Про це повідомив представник Генштабу Збройних Сил України Владислав Селезньов, передає прес-служба Генштабу в Facebook.

"За минулу добу бойовики 51 раз відкривали провокаційний вогонь по наших позиціях, 4 рази вели прицільний вогонь по наших позиціях. Сили АТО застосовують адекватні заходи для нейтралізації вогневих точок противника. Ми використовуємо і політичний, і силовий ресурс для припинення провокацій", - повідомив Селезньов.

Він підкреслив, що сили АТО мають достатньо засобів, які використовуються у разі ведення прицільного вогню по українських позиціях з боку бойовиків.

"При цьому ми не використовуємо озброєння, яке, згідно з Мінськими угодами, має бути відведено від лінії розмежування сторін", - зазначив Селезньов.

"За минулу добу бойовики 51 раз відкривали провокаційний вогонь по наших позиціях, 4 рази вели прицільний вогонь по наши...

Posted by Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine on 10 ноября 2015 г.

Нагадаємо, представник Адміністрації Президента України (АПУ) з питань АТО полковник Олександр Мотузяник сьогодні заявив, що проросійські бойовики не зможуть провести успішний наступ на Донбасі без допомоги авіації або потужного озброєння.