ua en ru

Бойовики за добу 27 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі, втрат немає

Бойовики за добу 27 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі, втрат немає Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Упродовж доби бойовики 10 разів застосували заборонене мінськими домовленостями озброєння

Бойовики упродовж минулої доби, 11 жовтня, 27 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. В результаті обстрілів втрат серед особового складу ООС немає, передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу відомства у Facebook.

Під час обстрілів озброєння, заборонене мінськими домовленостями, було застосовано 10 разів.

Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районі населених пунктів Кримське, Новозванівка, Троїцьке, Луганське, Світлодарськ, Красногорівка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Окрім того, бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Луганське, Чермалик та Лебединське противник обстрілював з мінометів 120-го калібру, а по опорних пунктах біля Луганського, Світлодарська та Гнутового вів вогонь з мінометів калібру 82 мм. По захисниках Водяного крім того окупанти застосовували озброєння бойових машин піхоти.

"Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - йдеться у повідомленні.

Бойовики за добу 27 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі, втрат немає

Нагадаємо, на Донбасі у районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС), протягом дня у четвер, 11 жовтня, обійшлося без втрат серед українських військових.

Додамо, вчора, 10 жовтня 2018 року, на Донбасі загинули четверо українських військових, ще троє отримали поранення.