ua en ru

Бойовики за добу 13 разів відкривали вогонь по позиціям ООС

Бойовики за добу 13 разів відкривали вогонь по позиціям ООС Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

За минулу та поточну добу втрат серед захисників України немає

Бойовики за минулу добу 13 разів обстрілювали позиції українських військових в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центу ООС на сторінці у Facebook.

Як повідомляється, бойовики вели вогонь із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зокрема, на Луганському напрямку в районі населених пунктів Старий Айдар та Кримське ворог продовжив застосовувати гранатомети та стрілецьку зброю.

На Світлодарському напрямку бойовики обстрілювали українських військових з стрілецької зброї у районі населеного пункту Новолуганське.

Також повідомляється, що на Донецькому напрямку минулої доби було неспокійно у районі населених пунктів Піски, Новотроїцьке та Красногорівка.

На Маріупольському напрямоку бойвики 6 разів намагалися змусити українських військових відкрити вогонь у відповідь. Використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю противник обстрілював позиції у районі населених пунктів Широкине, Водяне та Пищевик.

Бойовики за добу 13 разів відкривали вогонь по позиціям ООС

За минулу та поточну добу втрат серед захисників України немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики двічі протягом суботи, 7 липня, обстріляли позиції українських військовослужбовців.

Також повідомлялося про одного пораненого українського військовослужбовця.