ua en ru

Бойовики штурмували опорний пункт сил АТО в Луганській області

Бойовики штурмували опорний пункт сил АТО в Луганській області Фото: НЗФ вдалися до нових провокацій на Донецькому напрямку

Упродовж дня терористи здійснили 16 обстрілів на Донбасі

Використовуючи стрілецьку зброю поблизу Нижньотеплого Луганської області, бойовики спробували штурмом узяти позиції одного з опорних пунктів сил антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Завдяки злагодженості та миттєвій реакції військовослужбовців Збройних Сил України, які відразу відкрили вогонь у відповідь, ворожі плани було зірвано", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що впродовж дня проросійські найманці 16 разів відкривали вогонь по укріпленнях бійців ЗСУ.

"Нехтуючи Мінськими угодами, бандитські угрупування вдалися до нових провокацій на Донецькому напрямку, відкривши вогонь по позиціях українських воїнів зі ствольної артилерії 122 калібру. Впродовж двох годин по укріпленнях наших сил поблизу Зайцевого та Майорська було здійснено 65 пострілів", - доповіли у відомстві.

За даними штабу, прицільний вогонь ворога по силах АТО було скеровано і в напрямку Авдіївки, Луганського, Ленінського, Опитного, Новгородського: тут противник використав міномети 120 та 82 калібрів, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю.

"Із метою утримання своїх позицій українським захисникам вкотре довелося декілька разів відкривати вогонь у відповідь у районі Авдіївки. А на Маріупольському напрямку, поблизу Мар'їнки, по наших позиціях знову "працював" снайпер", - повідомили у штабі АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 26 березня 2016 року:Ситуація в зоні проведення Антитерористично...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 березень 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група медиків із підрозділу "Госпітальєри" в Авдіївці потрапила під обстріл на промзоні під час евакуації поранених військовослужбовців, двоє з них отримали поранення.