ua en ru

В Авдіївці медики потрапили під обстріл, є поранені

В Авдіївці медики потрапили під обстріл, є поранені Фото: постраждалих полікують у лікарні ім. Мечникова

Це сталося під час евакуації поранених військовослужбовців

Група медиків із підрозділу "Госпітальєри" в Авдіївці потрапила під обстріл на промзоні під час евакуації поранених військовослужбовців, двоє з них отримали поранення. Про це повідомляє глава підрозділу Яна Зінкевич у своєму Facebook.

"Отримав контузію, ЗЧМТ (закриту черепно-мозкову травму) і акубаротравму старший групи - Юрій Скребець. Він був евакуйований у 66 госпіталь (Красноармійськ). Наразі його стан стабілізувався та він повернувся назад на позицію, де відбуде ще декілька днів до закінчення своєї ротації", - йдеться в повідомленні.

Також, за словами Зінкевич, отримав контузію водій групи - Художник".

"Його стан стабільний, він не покидав позицію. Другий медик групи - "Мері", на щастя, не постраждала. Після закінчення ротації обоє постраждалих пройдуть обстеження та необхідне лікування у лікарні ім. Мечникова", - розповіла вона.

Прошу репосту! Нажаль маю погані новини. Наша група на Авдіївці потрапила під обстріл на промзоні під час евакуації пор...

Опубліковано Яною Зінкевич 26 березень 2016 р.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 25 березня, в результаті бойових дій загинули 2 українські військовослужбовці, ще 11 отримали поранення.