ua en ru

Бойовики сьогодні здійснили близько 20 збройних провокацій у зоні АТО

Бойовики сьогодні здійснили близько 20 збройних провокацій у зоні АТО Фото: українські військові

Сили АТО відкрили у відповідь вогонь біля Широкіно

Бойовики сьогодні, 18 грудня, здійснили близько 20 збройних провокацій в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Протягом сьогоднішнього дня бойовики проросійських незаконних збройних формувань продовжили обстрілювати позиції сил АТО і здійснили близько 20 збройних провокацій проти наших захисників", - йдеться в повідомленні.

Так, бойовики прицільно із зенітних установок та озброєння бойових машин піхоти обстріляли позиції сил АТО в районі Новгородського. Також били по цих же позиціях з гранатометів, великокаліберних кулеметів і вели снайперський вогонь із стрілецької зброї.

Залишається складною ситуація біля Донецька. Там бойовики з гранатометів і стрілецької зброї вели прицільний вогонь по наших позиціях в районі Красногорівки, із зенітних установок - за Мар'їнці, неприцельно з великокаліберних кулеметів і снайперської зброї били по Пісках.

"Було неспокійно сьогодні і в Широкіно. Там по наших позиціях бойовики вели інтенсивний прицільний обстріл із стрілецької зброї. Щоб придушити вогневі точки противника, підрозділи сил АТО змушені були зі штатної стрілецької зброї відкрити вогонь у відповідь", - додали в штабі.

Впродовж сьогоднішнього дня бойовики проросійських незаконних збройних формувань продовжили обстрілювати позиції сил АТО...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 18 декабря 2015 г.

Нагадаємо, бойовики сьогодні, 18 грудня, з "Градів" здійснили обстріл Новгородського Донецької області, в результаті чого пошкоджено школа.