ua en ru

Бойовики сьогодні 40 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики сьогодні 40 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: українські війскові

Бойовики сьогодні, 6 серпня, з опівночі до 18 годин 40 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Бойовики сьогодні, 6 серпня, з опівночі до 18 годин 40 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Сьогодні, 6 серпня, в зоні АТО тривають обстріл українських військ. Як і в попередні дні, противник, у більшості випадків, застосовує озброєння калібру більше 100 міліметрів в темний час доби. Так, до 6 ранку бойовики зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по наших позиціях в Дослідному, Майорському, Ленінському. Також вночі під обстрілом танків окупантів виявилися Піски і Водяне", - йдеться в повідомленні.

Крім того, сьогодні терористи тричі обстріляли опорні пункти сил АТО в селищі Щастя.

У штабі АТО також зазначили, що серед офіцерів російсько-терористичних військ зростає невдоволення діями керівництва.

"Основою цього є житлові проблеми найманців, яких неофіційно відправили на війну в Україну. Зокрема, це стосується російських офіцерів, які увійшли до складу 7 мотострілецької і 6 танкової бригад злочинного об'єднання ДНР. Окупанти в офіцерських погонах заявляють, що з 1 серпня їх сім'ї повинні звільнити службове житло для військових, які будуть проходити службу за офіційним місцем дислокації частин. Дізнавшись про це, бойовики нерідко відмовляються командувати підрозділами та обслуговувати техніку", - заявили в штабі.

Сьогодні, 6 серпня, в зоні АТО продовжуються обстріли українських військ. Як і в попередні дні противник, у більшості ви...

Posted by Прес-центр АТО on 6 августа 2015 г.

Нагадаємо, в Росії розглядають варіанти повного заміщення бойовиків на кадрових військових.