ua en ru

Бойовики сьогодні обстріляли сили АТО в районі Красногорівки

Бойовики сьогодні обстріляли сили АТО в районі Красногорівки Фото: українські війскові

В Сватове сапери сьогодні очистили понад 2 га прилеглої території

Бойовики сьогодні, 6 листопада, обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) в районі Красногорівки. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Сьогодні в зоні проведення АТО не обійшлося без провокацій. Терористи один раз вели вогонь у бік наших позицій в районі населеного пункту Красногорівка з використанням 82 мм міномета", - йдеться в повідомленні.

У штабі повідомили, що на КПВВ Новотроїцьке запрацював пункт видачі гуманітарної допомоги для жителів окупованих територій. Також було забезпечено виконання робіт по відновленню лінії електропостачання на ділянці Курахове-Мар'їнка.

Продовжуються роботи по ліквідації трагедії у Сватове. Сьогодні військові сапери очистили понад 2 га прилеглої території і винищив 1 316 тис. вибухонебезпечних предметів.

Сьогодні у зоні проведення АТО не минулося без провокацій. Терористи один раз вели вогонь у бік наших позицій в районі н...

Posted by Прес-центр АТО on 6 ноября 2015 г.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі вперше за кілька місяців обстріляли житлові квартали в зоні проведення антитерористичної операції.