ua en ru

Бойовики скидали вибухові пристрої з безпілотників на позиції сил АТО

Бойовики скидали вибухові пристрої з безпілотників на позиції сил АТО Фото: у районі Лозуватского були зафіксовані прольоти двох БПЛА

За минулу добу зафіксовано 40 обстрілу позицій ВСУ і прольоти кількох ворожих безпілотників

За минулу добу, 29 квітня, бойовики здійснили 40 обстрілів по позиціях сил антитерористичної операції (АТО) вздовж всієї лінії розмежування сторін. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Найбільше обстрілу було в районі Мар'їнки. Там незаконні збройні формування майже півтора десятка разів відкривали вогонь по опорним пунктам ВСУ з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.


За даними штабу АТО, з боку тимчасово окупованого Донецька і його передмістя бойовики інтенсивно обстрілювали опорні пункти сил АТО на підступах до Авдіївки, Красногорівки і Невельського. Там вони застосовували стрілецьке озброєння, гранатомети, а також міномети калібрів 82 мм та 120 мм. З околиць окупованій Горлівки проросійські бандформування вели вогонь з 82-мм мінометів по позиціях ВСУ у Зайцевому.

Зазначається, на Маріупольському напрямку бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Лебединського з 120-мм мінометів, біля Талаковки – з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї.

"Пізно ввечері, 29 квітня, були зафіксовані прольоти двох БПЛА противника. Один з них – повітряний диверсант. Кілька разів пролітаючи над позиціями українських військ в районі Лозуватского, безпілотник скидав вибухові пристрої" - повідомляє штаб АТО.

Нагадаємо, 28 квітня бойовики скоїли 22 обстрілу по позиціях сил антитерористичної операції (АТО).